Monday, July 25, 2011

Hiljainen hetki

Tämä blogi pitää tänään hiljaisen hetken Norjan tapahtumien johdosta. Palaan ehkä aiheeseen myöhemmin, mutta sanottakoon toistaiseksi vain että näiden uutisten tiimoilta toivoisin että meidänkin maassamme vaikuttavat vihanlietsojat palavine ghettoineen miettisivät edes hetken mihin rasismin ja vihan lietsominen voi johtaa. Joskus voisi sanomistaankin ottaa vastuuta. Norjan tapahtumat paljastavat karulla tavalla kuinka epäinhimillinen aate "maahanmuuttokritiikki" on.

6 comments:

MSandt said...

meidänkin maassamme vaikuttavat vihanlietsojat palavine ghettoineen miettisivät edes hetken mihin rasismin ja vihan lietsominen voi johtaa. Joskus voisi sanomistaankin ottaa vastuuta

Tiedät varmaan tasan tarkkaan, että vastapuoli argumentoisi juuri tällä tavalla, jos kyseessä olisi ollut jonkun muslimin toimeenpanema terrori-isku: meidänkin maassamme vaikuttava suvaitsevaisto kulttuurinrikastuttajineen miettisi edes hetken mihin hallitsemattoman maahanmuuton ja kulttuurirelativismin edistäminen voivat johtaa. Joskus voisi sanomistaankin ottaa vastuuta.

Michael Halila said...

So what?

MSandt said...

Sitä, että tapaus ei vindikoi nuivistien kriitikoita (kuten sinua) sen enempää kuin islamistinen terrori-isku vindikoisi nuivisteja.

Michael Halila said...

Millä perusteella, sillä että pystyt vaihtamaan sanoja päittäin lauseessa? Jos tuo terrori-isku jotain osoittaa, niin se osoittaa nimenomaan sen, että Halla-ahon ja muiden hommalaisten "maahanmuuttokritiikki" (=rasismi) on aivan yhtä epäinhimillinen, ihmisvihainen ja väkivaltainen aate kuin Usama bin Ladinin ja al-Qaidan islamismi. Kuten juuri itse sanoit.

MSandt said...

En minä ainakaan ole ikinä kuullut yhdenkään hommalaisen tai Hallo-ahon kannattavan väkivaltaisia, ulkoparlamentaarisia keinoja maahanmuuton hillitsemiseksi. Oikeastaan nämä tyypit ovat juuri varoitelleet, että jos asiaan ei puututa nyt demokraattisesti, johtaa tämä ajan myötä molempien osapuolten ääriryhmien vahvistumiseen.

Michael Halila said...

En minä ainakaan ole ikinä kuullut yhdenkään hommalaisen tai Hallo-ahon kannattavan väkivaltaisia, ulkoparlamentaarisia keinoja maahanmuuton hillitsemiseksi.

Ja väitetään, että Halla-ahon ja Homman kriitikot eivät lue niitä.

Oikeastaan nämä tyypit ovat juuri varoitelleet, että jos asiaan ei puututa nyt demokraattisesti, johtaa tämä ajan myötä molempien osapuolten ääriryhmien vahvistumiseen.

"Nämä tyypit" ovat itse se ääriryhmä. Ja kyllä, he ovat "varoitelleet" että jos heidän vaatimuksiinsa ei suostuta, syttyy sota. Lukaise seuraava postini, ja etenkin sen saama kommentti.